social media social media
Catering Zutphen
Menu
Maal op Maat

Maal op Maat

Maal op Maat is een maaltijdservice die geheel naar uw wensen verse maaltijden kookt en bezorgt. Wij leveren zowel warm, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Maar ook koelvers zodat u zelf kunt bepalen wanneer u wilt eten.

 

Met een simpele handeling in de magnetron of oven kunt u de maaltijd verwarmen. Met een wekelijks wisselend menu kunt u kiezen uit een ruim aanbod. Uiteraard kunnen wij ook met vegetarische- en dieetwensen rekening houden.Hoe werkt het

Hoe werkt het

Maandag t/m zaterdag heeft u de keuze uit 7 gerechten die wekelijks wisselen. U kunt deze maaltijd zowel warm als koud en in een grote, normale of kleine portie bestellen. Naast de maaltijd kunt u kiezen voor een extra: soep, brood met boter of een dessert.

 

Wij leveren de warme gerechten maandag tot en met zaterdag tussen 16:30 en 18:00. Voor zondag kunt u een extra maaltijd op zaterdag mee laten leveren.

 

 

De warme maaltijden worden geleverd in speciale thermoboxen zodat de maaltijd nog geruime tijd warm blijft.Hoe te bestellen

Hoe te bestellen

Zeer binnenkort bij voorkeur via onze online bestelmodule! Gratis en vrijblijvend inschrijven!

 

Tot die tijd kunt u uw bestelling tot 14.00 uur dezelfde dag per mail of telefonisch aan ons doorgeven.

 

Specifieke dieetwensen dienen wij minimaal 1 dag van te voren te vernemen.

Bestelt u voor het eerst? Bel of mail ons voor de bestellijst van deze week!Prijzen

Prijzen

  • Maaltijd koud bezorgd  € 7,00
  • Maaltijd warm bezorgd  € 7,50
  • Grote portie + € 1,50
  • Kleine portie – € 2,00

 

  • Extra’s
  • Rauwkostsalade  € 1,25
  • Dagsoep  € 1,25
  • Dagdessertje  € 1,25

 

 

Prijzen zijn inclusief BTW.

 

U ontvangt van ons elke week een factuur van alle maaltijden en eventuele extra’s die u die week besteld heeft.Speciaal tarief

Speciaal tarief

Bij afname van een groter aantal maaltijden, voor een korte of langere periode, kunt u bij ons altijd rekenen op een korting op uw eindfactuur.

 

Heeft u voor bepaalde periode een groot aantal maaltijden nodig in verband met bijvoorbeeld een tijdelijk project, dan denken wij graag met u mee hoe wij u zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

 

Neem contact met ons op via mail of telefoon om de mogelijkheden en mogelijke korting te bespreken.

 

 Top