social media social media
Catering Zutphen
Menu
Catering Zutphen

Catering Zutphen

Maal op Maat is onderdeel van Catering Zutphen. Catering Zutphen gaat voor het totaalbeeld. Maatwerk, details en persoonlijke aandacht zijn hier onlosmakelijk mee verbonden.

 

Catering Zutphen is een professioneel bedrijf, waar kwaliteit en service voorop staan. Of het nu gaat om drank of spijs, aankleding of personeel, wij verzorgen graag tot in de puntjes uw feest, ontmoeting of diner.

 

Klik hier om naar de website van Catering Zutphen te gaan.Antwan

Antwan

Antwan werkt met passie en gedreven liefde voor het vak. Hij zet bij alles tot in perfectie een bedrijf neer dat klopt in alle vezels en lagen. De perfectie zit hem in het strak neer leggen van het tafel linnen tot het neer zetten van een gebalanceerd gerecht. Een gerecht voor ieders budget met allemaal hetzelfde kenmerk, kwaliteit. Achter deze kwaliteit zit kennis in producten en techniek, waardoor Antwan altijd een gerecht neer kan zetten met een kloppend verhaal van boer tot bord. Daarnaast is Antwan een echte meedenker en zet zich in om met anderen na te denken over hoe het beter kan in de wereld van food. Zoals bijvoorbeeld het ontbijt project voor scholen.

Verbonden met verschillende ondernemers, verenigingen en instanties zet hij zich belangeloos in, en deelt zijn kennis om startende initiatieven te steunen. Een hardwerkende chef kok met een aangeboren passie voor eten en kwaliteit. Die in de perfectie alle lagen in food branche bereikt.Mirjam

Mirjam

Mirjam is geboren in een echte horecafamilie,na een studie rechten rolde zij toch de horeca in, waar zij de liefde voor het vak en natuurlijk de liefde voor Antwan in combinatie bracht door naast Antwan de duizendpoot te worden van Catering Zutphen. Naast hard werken is zij de ultieme gastvrouw. Mirjam weet met haar daadkrachtige aanwezigheid precies dat neer te zetten waar de gast naar op zoek is. Van de op maat geschreven offerte tot de ultieme gastvrouw op feesten en partijen. Mirjam is aanwezig in alle lagen van het bedrijf. Achter de schermen voor alle administratie en voor de schermen in de keuken tot het rondbrengen van de dagelijkse maaltijden.

Mirjam heeft een no-nonsense houding en kan bergen verzetten met als onderlaag kwaliteit en de gastvrijheid hoog in het vaandel.Top